× Bienvenue dans le forum Kunena!

nike sko dame

  • Jonas Dodd
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 4 months ago #1849 by Jonas Dodd
nike sko dame was created by Jonas Dodd
Efter en forholdsvis grundig udgravning af nike shoes den legendariske sæson 1995-96 og dens øjeblikkelige opfølgning fortsætter Nike Basketball sin rejse gennem de sidste to årtier med fremragende karakter med den åndelige efterfølger til gårsdagens deltager. ? '97's Air Foamposite One satte stangen med en da-rekord $ 170 MSRP og et design, der forbliver' futuristisk 'indtil i dag, og to år senere udnyttede Foamposite-leder-designer Eric Avar teknologien til at "skabe en sømløs udvidelse af din krop . ? Nike Air Flightposite blev født to år senere med et mere elegant design inspireret af klassiske anatomitegninger og et unikt lynlåsskabinet, der gjorde det til et af de glateste basketballsko, der nogensinde er skabt. ?

Nike Air Foamposite One er en sko, der åbnede sindet og hjalp en generation af spillere. Hvad mange ikke ved, er, at det var inspireret af solbrillebeskyttelse. At forene den avancerede gruppe, derefter kendt som A.P.E. (Advanced Product Engineering), marketing og designere hos Nike, hoveddesigner Eric Avar minder om spørgsmålet ,? nike sko herre Okay, hvad kunne vi gøre? Hvordan går vi uden for normen for den måde, vi ser på design og fremstilling af sko på? Klik igennem for at se flere fotos, skitser og ord fra designeren (iøjnefaldende ved et fuldstændigt fravær af Kevin Garnett-referencer) og hold os sammen med Sneaker News for nike dk morgendagens tilbageblik over 20 år med Nike Basketball-glans.

Air Force 180 Low var en nøglespiller i Nikes spil-skiftende rejse. Fortsæt med at kigge på denne vintage klassiker og hold dig opdateret til det næste kapitel. Denne trods kaldes ofte simpelthen 'New Dream Team' forløst USA Basketball for fire år siden, deres fornyede engagement gentages af Nike Basketball's åbenbaring af en spil-skiftende præstation maskine, der stadig er den standard, som moderne basketball-sneakers sammenlignes med. "Nike Hyperdunk" er endnu et eksempel på, at Eric Avar fører et innovativt nyt projekt til at frembringe dets anvendelse af Flywire og LunarLite teknologier så futuristiske, det var kun naturligt at inkludere en Nike Mag-lignende nike sko dame hælbenk (og den legendariske 'Marty McFly debutudgave). ?

Dagens kapitel i Nike Basketball historiebog? Er en diskussion af en af mange modeller, der 1995-96 muligvis er den bedste sæson på rekorden, men denne historie har sin nexus et sted mellem 1992 Air Raid og Air Max2 CB '94-indlæg, der gik forud for det. Draft Day '93 introducerede hele verden for Anfernee 'Penny' Hardaway, en strålende overdreven pointervagt fra det daværende relativt usheraldede University of Memphis. Det var den 30. juni samme år, at Orlando Magic handlede med rettighederne til nr. 1 pluk Chris Webber fra Michigan Fab Five (og Air Flight Huarache) berømmelse, hvor han cementerede Pennys tilbagevenden fra et skud, der kun to år tidligere havde truet hele hans karriere.

Bag kulisserne skabte en opdatering til at anvende en variation af Nike Air Max 360's løbetaske på en basketballsko flere udfordringer. Ingeniører undersøgte buret for at udvikle det fra lineær bevægelse til sidebevægelseskravene i basketball. Søjleplacering krævede også ekstra ændringer for at sikre støtte, hvor det var vigtigt. Webber gik videre til at sæsonens Rookie of the Year-pris, men i Hardaway havde Orlando et engang-en-generation talent, der ville blive ansigtet til franchisen og uden tvivl den mest succesrige Nike-underskriftsatlet i midten til slutningen af 90'erne, ikke navngivet 'Michael Jordan'.

Vi ser forbindelserne til MJ i Tinker og virksomhedens Air Flight nike vapormax Huarache- og Air Raid-design, og nu med parret afbildet ovenfor har den anden halvdel af disse funktioner fokuseret på en nøgle i begyndelsen af 90'erne. Efter at han vandt et guld på Barcelona '92 i Air Force 180, Hall of Fame fremad? Charles Barkley vendte sig ind i sin fineste sæson og mødte med MJ i 1993-finalen. En indsats på MVP-niveau var ikke nok til, at Sir Charles kunne fange det første mesterskab, så Beaverton gik tilbage til tegnebrættet for at skabe et produkt, som perfekt giftede sig,
File Attachment:
efter Hatfields ord: Karls personlighed og skønheden i produkt"

Please Connexion to join the conversation.

Time to create page: 0.310 seconds
Powered by Kunena Forum
Image CRON for jxiForms