× Bienvenue dans le forum Kunena!

adidas shoes

  • Richard Gallup
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 months 2 weeks ago #32 by Richard Gallup
adidas shoes was created by Richard Gallup
De inspiratie van klassieke adidas-modellen haalt de NMD erin om vintage adidas nmd esthetiek te combineren met moderne technologie. Hoewel het een eigen uitstraling heeft, beïnvloeden klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op een bepaalde manier, vorm of vorm. De NMD is voorzien van een micro-engineering Boost-middenzool, EVA-middenzoolstekkers en het geliefde Primeknit-bovenwerk. Koop adidas NMD R1 Core Black Deze nieuwste versie van de adidas NMD R1 lijkt op eerdere releases, maar is nog steeds een beetje anders. De sneaker heeft een bijna drievoudig wit thema en is gemaakt van een ademend bovenwerk van mesh met bijpassende gelaste TPU-details terwijl de Three Stripes aan de zijkanten gekleurd zijn in sporengrijs voor een beetje contrast.

De sneaker is meestal zwart bedekt en gemaakt van mesh met bijpassende synthetische overlays over de bovenkant. Het hoogtepunt-element zijn de EVA-pluggen met Japanse tekst op de voorkant adidas ultra boost aan de voorkant, samen met een witte streep over de hiel die uitloopt op het middengedeelte van de Boost-middenzool. Een paars textielgaasbovenwerk met tonale Three Stripes en TPU-overlays, het model is ook gedetailleerd met schokrode accenten boven de teen op zijn hiel. Tot slot passen bijpassende paarse EVA-pluggen, adidas slippers een witte Boost-middenzool en zwarte rubberen zool de look af.

Afwerkingsdetails zijn tonale drie strepen op de zijpanelen, weelderige rode slagen op de EVA-inzetstukken en een witte Boost-middenzool over de hele lengte en buitenzool. Koop adidas NMD R1 Off White Lush RedUpdate (1/9/17): adidas heeft bevestigd dat de OG-colorway van de adidas NMD zal worden uitgezet op 14 januari 2017.De adidas NMD is de nieuwste en beste hardloper die uit de Drie komt Stripes. De inspiratie van klassieke adidas-modellen haalt de NMD erin om vintage esthetiek te combineren met moderne technologie. Hoewel het een eigen uitstraling heeft, beïnvloeden adidas originals klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op een bepaalde manier, vorm of vorm.

Het hoogtepunt van de sneaker is gemarkeerd op de bovenkant van de Primeknit, die overal is gedetailleerd met een groene marmerprint. Een geribde kraag, hielmerk, contrasterende witte EVA-inzetstukken en bijpassende Boost-middenzool compenseren de gewaagde basis. Eindelijk, een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp helemaal af. De Adidas NMD is de nieuwste en beste hardloper die uit de Three Stripes komt. De inspiratie van klassieke adidas-modellen haalt de NMD erin om vintage esthetiek te combineren met moderne technologie. Hoewel het een eigen uitstraling heeft, beïnvloeden klassieke adidas-modellen zoals de Micro Pacer, Rising Star en Boston Super de sneaker op een bepaalde manier, vorm of vorm.

De adidas NMD R1 Primeknit STLT is dit jaar de nieuwste versie van het NMD-silhouet en een van de eerste kleuren is deze zwart-rode kernversie. Met een vernieuwd Primeknit-bovenwerk gedetailleerd met dikke ribbenomwikkeling, worden de gefokte tinten ook contrasteerd met een verborgen gebreid patroon in blauwtinten. Een witte Boost-middenzool, zwarte hielbadge, EVA-inzetstukken en rubberen buitenzool maken het ontwerp helemaal compleet.De adidas NMD R1 STLT heeft een adaptief, adidas samba ondersteunend adidas Primeknit-bovenwerk dat strak en nauw aansluit, zoals een sok. Boostdemping biedt continu comfort.

Een bijpassende zwarte Boost-middenzool, gebreide sokachtige kraag, overlays van EVA-inzet en rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.De nieuwste stijl van het NMD-silhouet in 2018 is deze adidas NMD R1 Primeknit STLT en een van de eerste kleuren die deze maand binnenkomen is in kern zwart / zonne-roze. Het vernieuwde Primeknit-bovenwerk is gedetailleerd met dikke ribbels en het mengsel van grijze, roze en zwarte tinten wordt overal aangebracht. Een witte Boost-middenzool, zwarte hielbadge, bijpassende EVA-inzetstukken, geribbelde sokachtige [img]http://www.thepopuphotel.be/images/b/adidas samba-847yvr.jpg kraag en een bijpassende rubberen buitenzool completeren het ontwerp helemaal.

Please Connexion to join the conversation.

Time to create page: 0.134 seconds
Powered by Kunena Forum
Image CRON for jxiForms